fbpx
Support: (+30) 6972309975
0 0.00 

Cart

No products in the cart.
Expand product search form

Στην art ‘n clo θα βρείτε ότι έχει να κάνει με την επαγγελματική σας ένδυση, όπως σακάκια γυναικεία σεφ chef jackets σε μοντέρνα σχέδια και πολλούς χρωματισμούς.

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, κόβονται και ράβονται ένα προς ένα κατόπιν παραγγελίας. Εξασφαλίζουμε την ποιότητα των υφασμάτων, των υλικών αλλά και της ραφής. Θέλουμε το κάθε ένδυμα που θα προμηθευτείτε από εμάς να είναι άρτια σχεδιασμένο και ανθεκτικό στην πάροδο του χρόνου. Η εταιρεία μας υποστηρίζει την ελληνική παραγωγή και τα ελληνικά υλικά.

Η art ‘n clo είναι κοντά στους πελάτες της διαρκώς και έχει την δυνατότητα να βρίσκεται σε επαφή μαζί τους όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Σέβεται τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες του πελάτη και σε άμεση συνεργασία μαζί του μπορεί να παράξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε μας θα βρείτε στολές μαγειρικής, στολές chef, παντελόνια μαγειρικής, stoles chef, ρούχα μάγειρα, ρούχα μαγειρικής, ρούχα σεφ, σκούφοι μαγειρικής, σακάκια σεφ, κέντημα λογοτύπου, μπλούζες μαγειρικής, μαγειρικές στολές, επαγγελματικά ρούχα μαγειρικής, στολή μάγειρα γυναικεία, ρούχα για μάγειρες, ποδιές σεφ, σακάκια chef, μαγειρικά ρούχα, μπλούζα μάγειρα, chef ρούχα, μαγειρικά ρούχα, σακάκια chef, ρουχισμός σεφ, επαγγελματική ένδυση, κέντημα ονόματος.

Στην artnclo δημιουργούμε ρούχα για τους επαγγελματίες της εστίασης με πολύ αγάπη και μεράκι. Δημιουργούμε ρούχα μοναδικά για μοναδικούς ανθρώπους!!

* ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ * ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ * ΠΟΔΙΕΣ SERVICE *

ΠΑΚΕΤΟ 6 ΤΕΜΑΧΙΩΝ * ή * ΠΑΚΕΤΟ 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ *